ja ni.

Som sagt, jenny och jag gör egna bloggar.


http://lisalars.blogg.se
http://lisalars.blogg.se
http://lisalars.blogg.se
http://lisalars.blogg.se
http://lisalars.blogg.se
http://jennychristiina.blogg.se
http://jennychristiina.blogg.se
http://jennychristiina.blogg.se
http://jennychristiina.blogg.se
http://jennychristiina.blogg.se

FÖÖLJ. /LISA

härmed skiljs vi.

rip lisa&jenny.

nya bloggar:
jenny
lisa

följ gärna min och lisa vill nog att ni följer hennes också (:

/jenny

a trip to Norsaaaaa


hahahahahahhahaha , dom två sista bilderna visar wendy i diket. . haha hon körde in i mitt bakdäck, jag hörde hur det lät i skorra o hela cykeln. ja kollar bak och ser wendy försöker stanna med fötterna i marken men hon kör ner i diket, haha ja höll på o dööö. hahahaha ja tjöt o skratta så mycket, va tvungen o sätta mig o kissa. tyvär så fick wendy tistlar i stjärten :/ det gjorde jätte ont sa hon.

klockan halv åtta kommer min ena faster kirsi hit. med tåget från flen eller nått. ska bli kuuul! och min lilla kusinvitamin jazmin. hon har kommit hem från usa för nåra veckor sen man har dock inte träffat henne än. men imorn åker vi till kolmården!! beredd er på bildBOMB

lördag

här igen.
förstår om det kan va svårt o förstå om ja ska fortsätta blogga eller inte, säger olika saker varje gång, eller jag skriver olika saker varje gång men jag menar samms. är bara väldigt dålig på att förklara mig, jag vet.

jag fortsätter! men kan inte lova att jag kan bli nån sån där som uppdaterar var 5:e minut, har skolan väldigt mycket. (har väl alla?) , cirkusträningar måndag onsdag (inget bloggande dom dagarna)
sen är så att nått tragisk har hänt. jag han extrema huvudsmärtor, asso orkar ibland inte ens hålla ögonen öppna. mamma tror iaf jag har migrän, ska gå till skolsyster men har inte hunnit det än.

men annars sitter jag väl vid datan nåra gånger i veckan :)

sov hos lisa med wendy igår/inatt. va kul! vi cykla till norsholm och köpte godis läsk glass. (alla olika), såg film (jag somna) sen mtv hela natten , fast vi sov.


bilder kommer sen :D

/jenny

(y)vad händer?

det kan jag inte riktigt svara på just nu.

nu har jag sån där period igen, att jag inte riktigt orkar blogga. asso jag vill det för det är bara min (och lisas, eller föresten kanske inte längre) och då får jag göra precis vad jag vill här. och jag gillar att visa upp mina bilder o så. men det kan jag inte påsatå att har hänt för jag har ju inte haft nån bra mobilkamera så att säga.

men idag hämtade jag ut mobilen, kan säga att jag inte ens vill prata om det. . är ledsen i alla fall. blevverkligen inte som jag tänkt mig :'

fan så klen jag är!!!!!!

men vi får se hur det blir med blkoggande, kanske bara skriver idag. asso jag måste säga att jag har aldrig lust att skriva inlägg och det är mycket för hur blogg.se ser ut. jah tycker det är skiiittråkigt att läga in inlägg typ. men det blir fint sen på bloggen. men inte så länge man skriver inlägget

prat prat prat. skriv skriv skriv. . .

hejå!

/jenny

oj

asso såhär äre: vår data pajja ihop. eller egentligen virusskyddet. och då fick ja inte ens sätta igång datan (såklart). därför jag inte ens kunnat säga t er kära läsare att jag ingen data har (nu är jag hos pappa) och ja har inte direkt varit hos nån så ja kunnat låna datan, eller joo kajsa men ja tror inte vi haft den tiden vid datan. ajja sdå va läget.
man har sina förklaringar.men lisa har faktist rätt. jag har också tänkt på det där med egna bloggar. men har typ aldrig riktigt tagit tag i det. för förut va det bara jag som uppdatera, och då kunde det lika gärna va min egen blogg (inget dumt mot dig fis) men men, får se om ja orkar fixa ny o så (: inte nu i alla fall. för ska dra till cirkusträningen nu :D:D:D:D::DD
/jenny

RSS 2.0