videodrama

jenny o jag drog till stan vid tolv, gick runt, fynda lite bh, troser & byxor o så, riktigt behövligt kan jag lova. + åt chicken sen, såklart ;)

nu till dagens händelse om man säger så. jag & jenny gicktill video vest för att hyra lite film, vi skulle hyra triss och det var på övervåningen, vi går upp och börjar kolla runt lite, kollar vid skräckfilmerna. jenny säger (ungefär): aså jag vågar typ inte ens kolla på the grudges fodral, blir rädd! jag börjar tänka lite såhär: vi är själva på övervåningen, och det finns konstiga mörka förråd lite här och där. allmänt läskigt liksom.
sen, längst in på övervåningen finns ett rum, och istälet för dörr har rummet som snören med "pärlor" på som hänger ända ner till golvet, och det örjar låta och både jenny och jag kollar dit och ser att snörena fladdrar lite, ca 3 sekunder senare släcks lamporna och vi blir livrädda och springer till trappan och ner för ca halva den. mitt i trappan stannar vi och tänker att vi kanske, överreagera lite, det kanske fanns ett fönster i rummet längst in, som gjorde att det blåste på snörena, och lamporna va sånna som tändes efter rörelse. men iaf, vi går sakta uppåt igen (jag gick först), och när jag står på ett trapsteg från övervåningen ramlar en film ner precis framför mig, utan att jag rörde mig! jenny och jag springer livrädda ner och skriker lite halv högt, ett par konstiga blickar får i och vi stog där nere i typ 10 minuter innan vi våga oss upp.

vi hyrde iallfall tillslut kenny starfighter, tonårsliv & systrar i jeans.
blev lite lång text, men jo det var läskigt!

ska ner och baka pizza nu, jenny sover här sen ikv och vi har lite film kväll sådär, c'ya! /lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0